Vi installerer og rådgiver ombelysning til private og erhverv

Ved at vælge at få installeret den rigtige belysning til rummet, kontoret, butikken eller haven, kan du opnå en betydelig energioptimering. Derudover kan de nye lys forbedre forholdene, så oplevelsen og arbejdsgangene bliver forbedret

Hos Danneris EL-Teknik rådgiver vi om og installerer det rigtige valg af lamper og lyskilder til alle formål. Installation af de rigtige lyskilder er en meget vigtig del af rummet. Det er lige meget om det er installation af belysning i badeværelset, stuen, kontoret, butikken eller et helt andet sted, så kræver det solide overvejelser for at opnå et godt resultat. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilket lys, eller hvor meget der skal til, når man kigger på en arkitekttegning eller står i et stort tomt rum.

Valg af den rigtige belysning kan have stor betydning for det pågældende rum eller hele huset. De rigtige lysforhold kan være med til at forbedre indeklimaet og forholdene. Har I brug for rådgivning herom skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi tager også gerne ud til dig og laver et energitjek og et uforpligtende tilbud, hvis det er i områderne omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.

Spar penge på din belysning

At få installeret nye lyskilder i form af eksempelvis LED lamper, kan give dig flere fordele. Udover, at man kan få optimale lysforhold der passer til behovene, kan der også være store besparelser på elregningen

Vi går meget op i energirigtige løsninger og derfor vil vi hjælpe med at udskifte de gamle og ineffektive lyskilder med miljørigtig og energieffektiv LED belysning. Ved at få installeret nye LED lyskilder kan du eksempelvis spare op til 90% på elregningen. Derudover har LED pærer en betydelig længere levetid end normale lyspærer. Har du f. eks gamle armaturer med lysstofrør, kan du med fordel få disse udskiftet med nyere og mere energirigtige løsninger.

Det er lige meget om du har behov for hjælp til en lampe eller om du skal bruge belysning til et større projekt såsom renovering, nybyggeri eller til kontoret, så er vi klar til at hjælpe og rådgive. Du skal blot kontakte os.

Du kan her se en liste over nogle af de opgaver vi kan løse for dig, så du kan få de optimale lysforhold og en billigere elregning:

Belysning til din bolig

  • Ophængning af lamper
  • Installation af spots – vælg mellem LED og halogen
  • Lysdæmpere til huset
  • Udendørsbelysning – heriblandt trådløs tænding
  • Intelligent belysning – lyset regulerer sig selv

Belysning til din arbejdsplads

  • Industribelysning
  • Udvendig belysning – f. eks belysning af facade
  • Kontorbelysning – f. eks intelligent belysning med dagslysstyring
  • Lysstyring og intelligent belysning
  • Butiksbelysning – både indvendigt og udvendigt

Intelligent belysning kan give dig en nemmere hverdag, en lavere elregning og bedre arbejdsforhold

Hvis du vil have installeret fuldautomatisk styring af dit lys i enten huset, sommerhuset, kontoret, haven eller i indkørslen, så kan vi hjælpe dig. Du kan eksempelvis få installeret lys i haven, der selv tænder når det bliver mørkt eller ved bevægelse. Det kan både hjælpe med at skabe en god stemning, men også skabe bedre sikkerhed. Det intelligente lys kan skabe en fornemmelse af, at nogen er hjemme. Denne teknologi kan også bruges til automatisk at styre lyset på kontoret, så de rette lysforhold er til stede for en produktiv hverdag.

Ved at gøre brug af intelligent belysning, kan du både spare penge og sikre, at du har den optimale belysning. Vi er klar til at hjælpe dig med at se hvilke muligheder der er for dit projekt og hvilke løsninger der passer bedst.


Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at få de optimale lysforhold. Vi ved hvor vigtigt det er at tage højde for de mange problemstillinger der indgår. For at opnå en god atmosfære samtidig med, at lysforholdene er tilpasset omgivelserne eller rummet og dets funktioner, kræves et stort overblik. Det kan vi hjælpe dig med at få, for en stor del af det der skaber et godt rum eller kontor, er lyset.

Du kan læse mere om hvordan du vælger det rigtige lys her eller kontakte os, så hjælper vi dig gerne. Derudover er energi- og miljørigtige løsninger, der samtidig giver dig den mest rentable og optimale løsning til dine ønsker, vores førsteprioritet. Det er lige meget om det er privat eller erhverv, så er vi klar til at hjælpe og rådgive.

Kontakt os og hør nærmere

Har du brug for hjælp til at få installeret den helt rigtige belysning til dine behov, så er vi klar til at rådgive og hjælpe dig