Belysning ialle slags

Vi installerer og rådgiver om belysning til private og erhverv. Opgavens størrelse har ingen betydning for os, vi er altid klar til at hjælpe og rådgive.
Ved at få installeret ny belysning, eksempelvis i form af LED belysning, kan du spare penge og samtidig opnå bedre lysforhold til arbejdspladsen eller boligen.

Bedre lysforhold

Lavere energiforbrug

Nye lyskilder kan være med til at sikre dig en betydelig besparelse på elregningen. I dag bruger moderne LED lys betragteligt mindre energi og samtidig har de en længere levetid.

VI VIL VÆRE DIN ELEKTRIKER

Vi kan hjælpe med at sikre den rigtige belysning til din bolig og virksomhed.

Vi går meget op i energirigtige løsninger og derfor vil vi hjælpe med at udskifte de gamle og ineffektive lyskilder med miljørigtig og energieffektiv LED belysning. Ved at få installeret nye LED lyskilder kan du eksempelvis spare op til 90% på elregningen.

Belysning til din bolig

Danneris El-teknik er eksperter i at opsætte og rådgive omkring den helt rigtige belsyning til ding bolig, så du får de bedst mulige lysforhold.

Belysning til din arbejdsplads

Vi kan hjælpe med alle former for belysning. Lige fra nogle enkelte lamper i en butik til at opsætte komplet belysning til større lokaler og fabrikshaller.

IndustribelysningUdvendig belysning – f. eks belysning af facadeKontorbelysning – f. eks intelligent belysning med dagslysstyringLysstyring og intelligent belysningButiksbelysning – både indvendigt og udvendigt

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Vi installerer og rådgiver om belysning både til private og erhverv.

Vi går meget op i at sikre dig de optimale lysforhold. En god belysning har både indflydelse på selve lokalet og dem der skal bruge det.

Hos Danneris EL-Teknik rådgiver vi om og installerer det rigtige valg af lamper og lyskilder til alle formål, det kan være alt fra belysning til kontoret, butikken, værelset eller haven, kan medføre en betydelig energioptimering og bedre forhold. Vi vil sikre dig de optimale og mest energirigtige lyskilder, så du får bedre lysforhold og sparer penge. Installation af de rigtige lyskilder er en meget vigtig del af rummet. Det er lige meget om det er installation af belysning i badeværelset, stuen, kontoret, butikken eller et helt andet sted, så kræver det solide overvejelser for at opnå et godt resultat. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilket lys, eller hvor meget der skal til, når man kigger på en arkitekttegning eller står i et stort tomt rum. Valg af den rigtige belysning kan have stor betydning for det pågældende rum eller hele huset. De rigtige lysforhold kan være med til at forbedre indeklimaet og lysforholdene. Har I brug for rådgivning skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi tager også gerne ud til dig og laver et energitjek og et uforpligtende tilbud hos dig. Vi arbejder mest i områderne omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Intelligent belysning kan give dig en nemmere hverdag, en lavere elregning og bedre arbejdsforhold.

Hvis du vil have installeret fuldautomatisk styring af dit lys i enten huset, sommerhuset, kontoret, haven eller i indkørslen, så kan vi hjælpe dig. Ved at gøre brug af intelligent belysning, kan du både spare penge og sikre, at du har den optimale belysning.
Øg sikkerheden

Det intelligente lys kan skabe en fornemmelse af, at nogen er hjemme. Dette kan potentielt hjælpe med til at sikre dit hus bedre mod indbrud.

Spar penge

Med den intelligente lysstyring kan du være sikker på, at der kun er lys tændt når det er nødvendigt og spar dermed både strøm og penge.

Nemmere hverdag

Få installeret lys i haven, der selv tænder når det bliver mørkt eller ved bevægelse. Så behøver du ikke tænke på noget selv, men blot nyde lyset.

Bedre arbejdsforhold

Ved hjælp af den intelligente lysstyring kan du være med til at skabe de bedste lysforhold for dine medarbejdere og dermed skabe en produktiv hverdag.

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Du kan opnå en stor besparelse og bedre lysforhold


Vi er altid klar til at hjælpe dig med at få de optimale lysforhold. Vi ved hvor vigtigt det er at tage højde for de mange problemstillinger der indgå i god belysning.
Et tilbud med dig i fokus
Vi vil både sikre dig og miljøet
Energi- og miljørigtige løsninger, der samtidig giver dig den mest rentable og optimale løsning til dine ønsker, er vores førsteprioritet. Det er lige meget om det er privat eller erhverv, så er vi klar til at hjælpe og rådgive.