This is a custom heading element.

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Person holder telefon for at ringe efter elektriker

I am text block.

1986

I am text block.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Empty section. Edit page to add content here.

This is a custom heading element.


bvnvbnvbn v nvnvn vb nvbnbb v


Person holder telefon for at ringe efter elektriker

Få et tilbud på kørsel

Læs mere

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Vi hjælper dig gennem hele processen og sikrer en løsning, der passer til netop dine behov.

Professionel rådgivning

Ud fra dine behov og oplysninger omkring din nuværende opvarmningskilde, størrelse på bygningen og hvordan denne er opdelt, vil vi give dig professionel rådgivning og et skræddersyet tilbud. Dermed skal du ikke betale for unødvendige elementer.

Autoriseret montage og installation

Med vores store ekspertise og viden indenfor installation af varmepumper, kan du være sikker på, at alt bliver gennemtjekket og monteret korrekt. Vi tester, at alt virker inden vi kører, så du kan være tryg ved, at det hele virker som det skal.

Serviceaftale

Hos Danneris el-teknik kan vi tilbyde en serviceaftale på din varmepumpe, så du kan være sikker på at få den rigtige hjælp. Dermed har du en fast partner, der står for vedligehold og som kender dine installationer og behov.

Håndværkerfradrag

Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at søge energitilskud og få håndværkerfradrag. Du kan derfor opnå en betydelig besparelse på den udgift, det er at få installeret nye og energirigtige varmepumper.

Der findes forskellige typer af varmepumper som har hver deres fordele. Hvilken type der passer bedst til dine behov afhænger af flere faktorer. Begge typer kan dog give dig betydelige besparelser
Luft til luft varmepumpe
Luft til vand varmepumpe

Beskrivelse

Denne variant er mere effektiv end luft til luft varmepumpen, da den bliver tilsluttet direkte til dit centralvarmeanlæg og varmen dermed bliver fuldt udnyttet. Dermed bliver pumpens varme fordelt ud i gulvvarmerørene og/eller radiatorerne i dit hus, samt producerer den også det varme brugsvand. Den pumper dermed vandet rundt, som ved et almindeligt fjernvarmesystem eller et fyr.


Fordele

Luft til luft varmepumpens helt store fordel er dens lille pris, størrelse og simple opsætning. Af alle varmepumper er det den, som du kan få bedst tilbud på, af selv samme årsager. Luft til luft varmepumpen kræver kun en udendørs varmepumpe til luftindtag og en indendørs blæser til at cirkulere varme dit hjem.

Luft til vand varmepumpen er mere effektiv til at opvarme din bolig end luft til luft varmepumpen. Den bruger radiatorer og/eller varmerør til opvarmning og særligt gulvvarme fungerer godt med denne slags varmepumpe.


Installation

Opsætningen og montering af varmepumpen er samtidig så simpel at det kan ordnes på én dag, med hjælp fra en autoriseret installatør. Du skal være opmærksom på at du bør placere indendørs blæseren højt i boligens største rum, dette sikrer at varmen spredes ligeligt i boligen, skaber samtidig en god luftcirkulation.

Opsætningen af luft til vand varmepumpe er relativt simpel. Udendørsdelen fungerer på samme måde som luft til luft varmepumpe og er ikke videre svær at udføre, dog skal hele anlægget kobles til de etablerede radiatorer og/eller varmerør.


Placering

This is a custom heading element.