Vi løser alle typer opgaverindenfor for el installation

Danneris EL-Teknik løser opgaver indenfor private hjem, små og mellemstore virksomheder, boligforeninger, sommerhuse og der hvor der måtte være brug for det. Vi kan hjælpe med en lang række opgaver indenfor el teknik og el installation. Vi klarer alt i dine elekstriske installationer, lige fra den enkelte stikkontakt til større maskiner og hårde hvidevarer.

Vi er et elektrikerfirma der vil sikre, at alle detaljer er på plads inden dit projekt påbegyndes, så du sikres bedst muligt. Derfor lægger vi meget energi og tid i at rådgive dig før vi går i gang - selvfølgelig helt uforpligtende. I Danneris EL-teknik kan du få en kompetent sparringspartner, der vil sikre dig den bedste løsning til den bedste pris. Vi kan hjælpe med alt lige fra projektering og rådgivning til montage og vedligeholdelse. Har du brug et vores hjælp tager vi også gerne ud til dig og giver dig vores vurdering. Vi kører ud i det meste af Nordjylland og specielt omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.

Professionelt og godt håndværk

Vi klarer alt indenfor el teknik og el installation

El tjek og energitjek El installation Energioptimering Belysning ​Hårde hvidevarer
Stikkontakter Alarm og overvågning Renovering og tilbygning Intelligente installationer Tavle- og HPFI-udskiftning
Tele- og Data-installationer Elvarme Renovering og nybyg Installation af varmepumper Service af el-installationer

Danneris EL-Teknik tilbyder også energibesparende og grønne løsninger. Har du brug for et energitjek af din bolig så er vi klar til at hjælpe.

Vi gennemgår dine el installationer for at finde strømslugere og kommer med forslag til besparelser. Ved at få et energitjek kan du både forbedre sikkerheden i dit hus og samtidig få klarlagt hvor du med fordel kan få installeret nye el installationer. Vi tjekker det hele, så du kan formindske risikoen for, at nogle af dine el installationer kan være brandfarlige. Har du et gammelt sommerhus eller hus, som du gerne vil have tjekket igennem, så kan vi hurtigt tage ud og kigge på det. Vi udarbejder en samlet plan over hvilke ting du med fordel kan få udskiftet. Ikke nok med, at et el eftersyn kan hjælpe med sikkerheden, så kan det også være med til at gøre dit hus mere energieffektivt. Vi undersøger dine el installationers bæredygtighed, så du kan være sikker på, at alt er som det skal være.


Vi søger energitilskud for dig

Skulle der være behov for at udskifte nogle installationer eller andre ting der kan energioptimere dit hus eller sommerhus, så er vi klar til at hjælpe med hele processen. Vi søger energitilskud for dig, så du ikke selv skal tænke på det. Du kan læse mere om energitilskud her hvis du selv vil søge om det. Ellers kan du trygt overlade det til os.
Kontakt os og hør nærmere

Har du brug for at få tjekket dine el installationer eller vil du høre mere om hvordan vi kan gøre din elregningen billigere, så er vi klar til at hjælpe