God og stabilforbindelse

Stort set alt har forbindelse til internettet. Derfor kræves de rigtige overvejelser, så du får en stabil og hurtig forbindelse.
Danneris el-teknik - internet, data og tv
Danneris el-teknik - internet, data og tv
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring de mange muligheder der er omkring internet, data og TV. De rigtige løsninger kan være afgørende for en nemmere og mere effektiv hverdag.

Få en hurtig og stabil forbindelse

Slip for kabler

Bliv fri for unødvendige ledninger der løber langs gulvet eller væggene. Vi kan samle det hele på udvalgte steder i væggen, så der ikke skal løbe kabler langs gulvet hen til til tv-bordet eller arbejdsstationen.

VI VIL VÆRE DIN ELEKTRIKER

Netværksinstallationer er en uundværlig del af en moderne installation

Vi kan bidrage med ekspertise og rådgivning omkring brug og udnyttelse af installationer til internet, data og TV. Du kan her læse en et lille uddrag af det vi kan hjælpe med.

Opsætning af netværk

Vi kan hjælpe med alle typer af netværksopgaver - lige fra mindre netværk i huse til store kontor-installationer.

Rådgivning og fejlfinding

Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlerdtidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.

Rådgive i projekter om valg af netværks- og datainstallationTeste alle gængse standarder på netværksløsninger - fejlfinding

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Vi kan hjælpe dig med at få en stabil og hurtig forbindelse

Sikr alle dine enheder en god og stabil forbindelse, så du ikke oplever udfald

Danneris EL-teknik udfører alle former arbejde med data og kommunikations- og teleanlæg. Vi kan stå for hele opsætningen og efterfølgende service. Dette gælder både kabelføring, montage af stik samt installation. En stabil og hurtig internetforbindelse har stor betydning for både private og erhverv, og derfor skal hele systemet opsættes og installeres korrekt. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at rådgive dig om de optimale løsninger til dine behov. Vi kan sørge for, at der i dit hus, sommerhus eller kontor, kan være en stabil og hurtigt forbindelse, så alle dine enheder kan være på nettet. I takt med at flere og flere enheder i bliver tilknyttet nettet, stilles der større og større krav til dit netværk. Det er ikke kun din computer der i dag er på nettet, det kan være lige fra køleskabet, dit TV, tablet og mange andre elektroniske ting. Alt dette kræver de rigtige overvejelser for, at der er en stabil forbindelse i hele dit hus, sommerhus eller kontor. Lige fra hvor routeren skal placeres, så det trådløse signal dækker bedst muligt, til hvor de optimale steder for placering af stik kan være, kræver de rigtige overvejelser. Alt dette kan sikre dig et stabilt trådløst og kabelført internet, der passer til dine behov og din arbejdsgang. Vi kan hjælpe med installation af internet der sikrer høj hastighed og god trådløs forbindelse på din smartphone, tablet, computer og lign. Vi udfører alle former for arbejde med data, kommunikations og teleanlæg.

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Vi står for en stabil forbindelse og høj hastighed

Få installeret TV-signal i hele boligen eller i dit sommerhus, så du kan se dine favoritprogrammer og TV-kanaler