Vi kan hjælpe med varmegenvinding,så du sparer penge

Få et ventilationsanlæg med varmegenvinding

Udnyt varmeenergien i dit hus og spar penge

Hos Danneris EL-Teknik tilbyder vi forskellige løsninger for varmegenvinding og ventilationsanlæg. Vi leverer, monterer og indregulerer varmegenvinding eller ventilationsanlæg. Vi bruger kun de bedste produkter på markedet med høj energieffektivitet og af godkendte leverandører i Danmark. Et nyt varmegenvindingsanlæg kan genbruge op imod 80-85 % af varmen i huset. Det kan give store besparelser på varmeregningen. Derudover kan du få et bedre indeklima, da anlægget filtrerer den luft der kommer ind i huset for bl.a. Pollen og sodpartikler. Er der nogen i husstanden med allergi kan de derfor få en stor fordel i at gøre brug af sådan et anlæg. Anlægget kan nemlig også formindske allergifremkaldende elementer i luften.

I nybyggeri er det næsten en nødvendighed at have et varmegenvindingsanlæg for at overholde den lovmæssige energiramme for boligen. Med Danneris EL-Teknik som samarbejdspartner, er du sikker på at få et anlæg der lever op til den danske lovgivning og den bedste energieffektivitet på markedet. Hvis dit hus er godt isoleret, er et ventilationsanlæg med varmegenvinding en rigtig god investering. Anlægget vil nemlig tjene sig selv hjem igen efter en begrænset årrække. Vi tager gerne ud og ser på dit hus eller byggeprojekt og giver vores vurdering af hvor stor en effekt du kan se frem til. Vi giver selvfølgelig også et uforpligtende tilbud. Vi arbejder specielt i områderne omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.


At få installeret varmegenvinding kan både sikre dig et bedre indeklima og en billigere varmeregning, men der skal være plads til det

At få installeret et varmegenvindingsanlæg kræver, at der er plads på loftet. Der skal være plads til de rør der kommer til at udgøre en stor del af anlægget. Der skal være plads til, at der kan lægges rør som kan strække sig til rummene i huset. Disse rør skal bruges til udsugning og indblæsning af luft rundt i huset. Dermed kan du få en optimal luftudskiftning i hele huset, så du både får en bedre luftkvalitet og udnytter varmen i hele huset. Det er en relativt stor opgave at få installeret et varmegenvindingsanlæg og prisen kommer an på om det skal installeres i et nybyggeri eller et færdigbygget hus. Når det endelig er installeret vil det dog have en markant effekt på din varmeregning.

Man skal sikre sig, hvis man vil slippe for eventuelle synlige rør, at der er plads på loftet. Hvis der ikke er plads på loftet kan rørene godt placeres i selve huset. De kan derefter gemmes væk i rørkasser, så selve rørene ikke er synlige. For at du kan opnå den fulde effekt af et ventilationsanlæg med varmegenvinding, skal huset være ordentligt isoleret og tæt. Anlægget er oftest opbygget ved, at der er en central enhed på loftet. Denne enhed står for at omdele luften i hele huset, så der er en konstant udskiftning af luften. Derfor skal rørene være godt isolerede, så der ikke opstår varmetab.

At få installeret et varmegenvindingsanlæg vil være en investering, der hurtigt kan tjene sig selv hjem igen

I takt med at energipriserne stiger, kan du ved at få et varmegenvindingsanlæg hurtigere tjene den investering hjem igen. Det er meget billigere at genbruge den varme der allerede er i huset, end at være nødt til at producere ny varme. Selvom et varmegenvindingsanlæg bruger omkring 30-40 W om året, så kan du forvente en meget større besparelse på varmeregningen, end det tillæg der kommer på elregningen. Du kan læse mere om de præcise besparelser i denne folder fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Danneris El-teknik omkring rådgivning og installation af et varmegenvindingsanlæg. Vi går meget op i energirigtige og klimavenlige løsninger, så vi kan spare på energien og formindske CO2 udledningen.

Kontakt os og hør nærmere

Vil du høre om du kan have en fordel i at få installeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding, så er vi klar til at rådgive og hjælpe dig