Udnyt varmenog spar penge

Hos Danneris EL-Teknik tilbyder vi forskellige løsninger for varmegenvinding og ventilationsanlæg. Vi leverer, monterer og indregulerer varmegenvinding eller ventilationsanlæg.
Med Danneris EL-Teknik som samarbejdspartner, er du sikker på at få et anlæg der lever op til den danske lovgivning og den bedste energieffektivitet på markedet. Hvis dit hus er godt isoleret, er et ventilationsanlæg med varmegenvinding en rigtig god investering.

Et bedre indeklima

Du kan få et bedre indeklima, da anlægget filtrerer den luft der kommer ind i huset for bl.a. Pollen og sodpartikler. Er der nogen i husstanden med allergi kan de få en stor fordel i at have sådan et anlæg. Anlægget kan også formindske allergifremkaldende elementer i luften.

Spar varme og penge

Et nyt varmegenvindingsanlæg kan genbruge op imod 80-85 % af varmen i huset. Det fungerer ved, at varmeenergien føres over i den luft, der suges ud af huset, til den friske, kølige luft, som blæses ind i huset udefra. Det kan give store besparelser på varmeregningen.

EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

At få installeret et varmegenvindingsanlæg kan hurtigt tjene sig selv hjem igen

Vi bruger kun de bedste produkter på markedet med høj energieffektivitet og af godkendte leverandører i Danmark. Derfor kan du være sikker på, at vi er en seriøs og sikker samarbejdspartner når du skal have installeret et venlationsanlæg med varmegenvinding.
EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Varmegenvinding kræver den rette plads, men har markante fordele

På trods af, at installation af en ventilationsanlæg med varmegenvinding kan være en stor investering, vil den over en relativt kort årrække være tjent hjem igen.
EN TRYG SAMARBEJDSPARTNER

Danneris El-Teknik tilbyder også energitjek og energibesparende løsninger.

Bedre indeklima

Du får et meget sundere indeklima, da luftfugtigheden i huset bliver formindsket, samt støv og andre partikler på denne måde reduceres. Den lavere luftfugtighed medfører også en mindre risiko for skimmelsvamp, hvilket både hjælper dit helbred og sikrer huset bedre.

Godt for allergikere

Anlægget kan også hjælpe med at filtrere pollen og bilos væk fra den luft der trækkes ind i huset, hvilket er en stor fordel for allergikere. Derudover kan nedbringe mængden af støvmider, da de ikke kan overleve i den lavere luftfugtighed.

Mere frisk luft

I kraft af, at ventilationsanlægget står for at trække ny og frisk luft ind i huset, kan du dermed undgå at skulle åbne vinduer for at lufte ud. Dermed er det ikke nødvendigt for dig at lukke en masse varme ud af huset om vinteren, hvor dette vil være mest aktuelt.

Forøgelse af boligværdi

Et ventilationsanlæg med varmegenvinding kan være med til at øge din boligs værdi. Det skyldes, at den forbedring, som anlægget medfører kan være med til at give dit hus et bedre energimærke og dermed både spare dig penge og sikre en højere boligværdi.