Vi opsætter ogservicerer varmepumper

Hos Danneris EL-Teknik tilbyder vi godkendte varmepumper der passer til lige dit projekt. Der findes mange varmepumper på markedet og hos os bruger vi kun kvalitets varmepumper. Mangler du en varmepumpe til dit hus, sommerhus, værksted, garage eller et helt andet sted så har vi den varmepumpe der passer bedst og giver dig den bedste varmeøkonomi. Din besparelse ved at få installeret en ny varmepumpe i dit hus eller sommerhus kan variere, derfor kan du bruge dette værktøj til at beregne hvor meget du kan spare.

En varmepumpe findes i flere typer og udgaver og kan give dig flere fordele. Ved at få installeret enten end luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, så kan du regne med en betydelig besparelse i dit varmeforbrug. Derudover kan du også forvente at få et bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe, da de nyeste modeller gør brug af partikelfiltre og forskellige funktioner til at rense luften. Udover at sikre dig et bedre indeklima og en bedre økonomi, kan du også spare miljøet for en stor belastning, da de nyeste varmepumper er meget energieffektive i forhold til andre løsninger.

Gør din temperaturstyring smart

Med en ny varmepumpe kan du styre varmen i dit hus eller sommerhus, så der er en behagelig temperatur når du træder ind af døren

Vi kan hjælpe med at vælge den rigtige løsning

Der findes forskellige typer af varmepumper som har hver deres fordele. Hvilken type der passer bedst til dine behov afhænger af flere faktorer. Begge typer kan dog give dig betydelige besparelser

Luft til luft varmepumpe

Denne type varmepumpe er den mest populære i Danmark. Denne variant er specielt en god løsning i sommerhuse eller i helårshuse med naturgas, olie eller elvarme, hvor den kan fungere som et supplement til den eksisterende varmekilde eller som selvstændig varmekilde. Dette afhænger af dine behov og husets størrelse. Du kan kontakte os og så kan vi rådgive dig til den bedste løsning baseret på dine behov.

Denne type er også den billigste og så tager det ikke mere end nogle få timer for vores montører at installere denne varmepumpe, da der kun er en udedel og indedel der skal tilsuttes hinanden. Når denne skal installeres anbefaler vi at:

  • udedelen placeres minimum 15 centimeter over jorden og ca. 10 centimeter fra muren.
  • placere indelen (blæseren) over udedelens niveau.
  • placere indedelen i det største rum, så varmen kan fordeles jævn i de tilstødende rum. Dette giver dog stadig mange indretningsmuligheder.
Luft til vand varmepumpe

Denne variant er mere effektiv end luft til luft varmepumpen, da den bliver tilsuttet direkte til dit centralvarmeanlæg og varmen dermed bliver fuldt udnyttet. Dermed bliver pumpens varme fordelt ud i gulvvarmerørene og/eller radiatorerne i dit hus, samt producerer den også det varme brugsvand. Den pumper dermed vandet rundt som ved et almindeligt fjernvarmesystem eller et fyr.

At få installeret en luft til vand varmepumpe er noget dyrere, men med dette system er det ikke nødvendigt med anden varmekilde, da denne pumpe kan dække hele husets forbrug. For at du kan få installere en luft til vand varmepumpe er der følgende forudsætninger:

  • Udedelen placeres minimum 15 centimeter over jorden og ca. 10 centimeter fra muren.
  • Der skal være mellem 5 til 10 meter til nærmeste skel, for at tage hensyn til naboerne, da pumpen ikke er lydløs
  • Dit hus skal være opvarmet med vandbårne radiatorer eller gulvvarme

Få et overblik over dit fremtidige forbrug og hvornår din investering er tjent hjem med et uforpligtende tilbud.

Ved at få installeret en ny varmepumpe i enten dit hus eller dit sommerhus kan du, alt efter dit nuværende type af energikilde, spare op til 60 % på din el- eller varmeregning. Det skyldes, at de er meget energieffektive hvilket gør, at en luft til luft pumpe som tommelfingerregel vil have tjent sig hjem inden for et par år.

Vi kan med vores store viden indenfor varmepumper hjælpe dig med at vælge den helt rigtige variant, der passer til netop dine behov. Vi arbejder specielt i områderne omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring. Vores autoriserede montører hjælper og rådgiver dig, så du kan få den helt rigtige type. Når du henvender dig hos os hjælper vi dig helt fra start til slut, hvilket indebærer:

  • Professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud
  • Autoriseret montage og installation
  • Serviceaftale, hvis vi skal hjælpe med vedligehold
  • Hjælp til at søge energitilskud og få håndværkerfradrag
Kontakt os og hør nærmere

Er du blevet nysgerrig på om du kan have en fordel i at investere i en varmepumpe, så er vi klar til at rådgive og hjælpe dig