Danneris El-teknik

Styr på dine elinstallationer

Få styr på dine elinstallationer. Vi servicerer både private, samt små og mellemstore virksomheder.

Vi klarer alt i dine elinstallationer

Danneris EL-Teknik løser opgaver indenfor private hjem, små og mellemstore virksomheder, boligforeninger, sommerhuse og der hvor der måtte være brug for det. Vi kan hjælpe med alt lige fra projektering og rådgivning til montage og vedligeholdelse. Har du brug for vores hjælp tager vi gerne ud til dig og giver vores vurdering. Vi kører ud i det meste af Nordjylland og specielt omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring. Har du brug for hjælp til elinstallationer, reparation eller service på el-drevne anlæg, så er hjælpen her. Vi tilbyder også professionel rådgivning om eksempelvis valg af varmepumpe, løsninger til energioptimering og renoveringsprojekter. Vi er et elektrikerfirma der vil sikre, at alle detaljer er på plads inden dit projekt påbegyndes, så du sikres bedst muligt. Derfor lægger vi meget energi og tid i at rådgive dig før vi går i gang - selvfølgelig helt uforpligtende.

Energitjek og energibesparende løsninger

Spar penge Vi gennemgår dine el installationer for at finde strømslugere og kommer med forslag til besparelser. Ved at få et energitjek kan du både forbedre sikkerheden i dit hus og samtidig få klarlagt hvor du med fordel kan få installeret nye el installationer.

Øg sikkerheden Vi tjekker det hele, så du kan formindske risikoen for, at nogle af dine el installationer kan være brandfarlige. Har du et gammelt sommerhus eller hus, som du gerne vil have tjekket igennem, så kan vi hurtigt tage ud og kigge på det. Vi udarbejder en samlet plan over hvilke ting du med fordel kan få udskiftet.

Derfor bør du udskifte din eltavle

I 2019 fik Danmark nye el-regler for elinstallationer og deres udførelse. Det betyder, at det er kunden, der har det overordnede ansvar for at elinstallationerne lever op til lovgivningen – som “ejer og bruger af installationen”. Hos Danneris El-teknik, ønsker vi at hjælpe og rådgive dig, så dine nye elinstallationer lever op til lovgivningen. Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de nye el-regler.

For det første skifter HPFI navn til RCD – og derudover skal der i nye installationer monteres 2 stk. RCD (HPFI) for at sikre at der sker en fordeling på flere strømkredse i tilfælde af fejl. Dette skal ske ved alle nye installationer eller hvis du flytter din nuværende el-tavle. Hvis en tavle flyttes, skal den leve op til alle de nye regler for el-tavler: 

  • 2 stk. RCD
  • Transientbeskyttelse

Transientbeskyttelse også i daglig tale lynbeskyttelse er med til at sikre elektronisk udstyr ved lynnedslag. Det er nu blevet et lovkrav at der i følgende typer af installationer til beskyttelse af: 

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer
  • Dog er det ikke gældende enfamiliesboliger, selvom det er en klar anbefaling.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Din partner i elinstallationer

Danneris El-Teknik løser opgaver indenfor private hjem, små og mellemstore virksomheder, boligforeninger, sommerhuse og der hvor der måtte være brug for det. Vi kan hjælpe med en lang række opgaver indenfor el teknik og el installation. Vi er et elektrikerfirma der vil sikre, at alle detaljer er på plads inden dit projekt påbegyndes, så du sikres bedst muligt. Derfor lægger vi meget energi og tid i at rådgive dig før vi går i gang - selvfølgelig helt uforpligtende. I Danneris EL-teknik kan du få en kompetent sparringspartner, der vil sikre dig den bedste løsning til den bedste pris. Vi kan hjælpe med alt lige fra projektering og rådgivning til montage og vedligeholdelse. Har du brug et vores hjælp tager vi også gerne ud til dig og giver dig vores vurdering. Vi kører ud i det meste af Nordjylland og specielt omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.

Døgnbemandetvagttelefon

Vi rykker ud så hurtigt som muligt

Skulle der ske en ulykke, en alvorlig fejl i dit el-net eller lignende, uden for normal åbningstid, kan du ringe på vores døgnbemandede vagttelefon. Vi rykker hurtigst muligt ud for både at begrænse og udbedre skaden. Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlerdtidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.

Almindelige elinstallationer

Danneris El teknik kan hjælpe indenfor en lang række af arbejdsområder. Vi tager imod opgaver af alle størrelser og er altid klar til at hjælpe.

El med sikkerhed

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige forskrifter ikke er overholdt – ofte desværre begge dele. Ældre huse kan ofte være fyldt med skjulte gamle ledninger og slidte installationer. Det kan ofte være et irritationsmoment, men desværre også være årsag til brand i hjemmet. Derfor vil det være en god idé, sammen med en autoriseret el-installatør, at gennemgå dine elinstallationer og få rettet op på de fejl og mangler der kunne være. Er der anvendt gamle eller ulovlige komponenter i din elinstallation, kan dit hjem være i farezonen. Hos Danneris El-teknik kan vi hjælpe med at få løst disse ting og være klar med rådgivning til hvad der kan være den bedste løsning for dig.

God og kompetent rådgivning Med sikkerheden i højsædet Skræddersyede løsninger

Alt inden for elinstallation – med autoriseret stempel

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle elinstallationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger. Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i elinstallationer – og løser opgaven, der hvor den er. Vi arbejder med forsyning af elektricitet og sørger selvfølgelig også for, at installationerne fungerer optimalt efterfølgende. Vi arbejder rutineret med selv den mest avancerede teknologi, men sørger altid for at inddrage dig i projektet i et mindre teknisk sprog, så du kan følge med i arbejdsprocessen. Sikkerhed og kundekontakt er nøgleord, når det gælder arbejde med elinstallationer hos Danneris El-teknik.