Danneris El-teknik

Belysning til alle behov

Vi installerer og rådgiver om belysning til private og erhverv. Opgavens størrelse har ingen betydning for os, vi er altid klar til at hjælpe og rådgive.

Den rigtige belysning kræver de rette overvejelser

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at få de optimale lysforhold. Vi ved hvor vigtigt det er at tage højde for de mange problemstillinger der indgår. Du kan læse mere om hvordan du vælger det rigtige lys eller kontakte os. Ved at få installeret nye gode lys og lamper, eksempelvis i form af LED belysning, kan du spare penge og samtidig opnå bedre lysforhold til arbejdspladsen eller boligen. Nye lyskilder kan være med til at sikre dig en betydelig besparelse på elregningen. I dag bruger moderne LED lys betragteligt mindre energi og samtidig har de en længere levetid. Vi går meget op i energirigtige løsninger og derfor vil vi hjælpe med at udskifte de gamle og ineffektive lyskilder med miljørigtig og energieffektiv LED belysning. Ved at få installeret nye LED lyskilder kan du eksempelvis spare op til 90% på elregningen.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Vi installerer og rådgiver om belysning både til private og erhverv

Hos Danneris EL-Teknik rådgiver vi om og installerer det rigtige valg af lamper og lyskilder til alle formål, det kan være alt fra belysning til kontoret, butikken, værelset eller haven, kan medføre en betydelig energioptimering og bedre forhold. Vi vil sikre dig de optimale og mest energirigtige lyskilder, så du får bedre lysforhold og sparer penge. Installation af de rigtige lyskilder er en meget vigtig del af rummet. Det er lige meget om det er installation i badeværelset, stuen, kontoret, butikken eller et helt andet sted, så kræver det solide overvejelser for at opnå et godt resultat. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilket lys, eller hvor meget der skal til, når man kigger på en arkitekttegning eller står i et stort tomt rum. Valg af den rigtige belysning kan have stor betydning for det pågældende rum eller hele huset. De rigtige lysforhold kan være med til at forbedre indeklimaet og lysforholdene. Har I brug for rådgivning skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi tager også gerne ud til dig og laver et energitjek og et uforpligtende tilbud hos dig. Vi arbejder bl.a. i områderne omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.

Belysning til boligen

Danneris El-teknik er eksperter i at opsætte og rådgive omkring den helt rigtige belysning til din bolig, så du får de bedst mulige lysforhold: 

  • Ophængning af lamper
  • Installation af spots – vælg mellem LED og halogen
  • Lysdæmpere til huset
  • Udendørsbelysning – heriblandt trådløs tænding
  • Intelligent belysning – lyset regulerer sig selv

Belysning til arbejdspladsen

Vi kan hjælpe med alle former for belysning. Lige fra nogle enkelte lamper i en butik til at opsætte komplet belysning til større lokaler og fabrikshaller: 

  • Industribelysning
  • Udvendig belysning – f. eks belysning af facade
  • Kontorbelysning – f. eks intelligent belysning med dagslysstyring
  • Lysstyring og intelligent belysning
  • Butiksbelysning – både indvendigt og udvendigt

Få stor besparelse og bedre lysforhold

Ved at få installeret nye LED lyskilder kan du eksempelvis spare op til 90% på elregningen - og dermed spare penge og hjælpe klimaet.

Vi tager gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at få de optimale lysforhold. Vi ved hvor vigtigt det er at tage højde for de mange problemstillinger der indgå i god belysning. Når vi udarbejder et tilbud, er det altid med fokus på at sikre dig den bedste løsning. Vi er heller ikke bange for at udfordre dig på dine ønsker hvis vi kan se, at der findes en alternativ og bedre løsning til dit projekt. Energi- og miljørigtige løsninger, der samtidig giver dig den mest rentable og optimale løsning til dine ønsker, er vores førsteprioritet. Det er lige meget om det er privat eller erhverv, så er vi klar til at hjælpe og rådgive.