Danneris El-teknik

God og stabil forbindelse

Stort set alt har forbindelse til internettet. Derfor kræves de rigtige overvejelser, så du får en stabil og hurtig forbindelse.

Fremtidssikring af dit hjem eller kontor med en hurtig og stabil forbindelse

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring de mange muligheder der er omkring internet, data og TV. De rigtige løsninger kan være afgørende for en nemmere og mere effektiv hverdag. De moderne tider skaber et stigende behov for at være online. Der skal deles information, tjekkes mails og streames film og serier, hvilket stiller store krav til din forbindelse. Dette gælder både kabel og trådløs. Bliv fri for unødvendige ledninger der løber langs gulvet eller væggene. Vi kan samle det hele på udvalgte steder i væggen, så der ikke skal løbe kabler langs gulvet hen til til tv-bordet eller arbejdsstationen.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Vi kan hjælpe dig med at få en stabil og hurtig forbindelse

Danneris EL-teknik udfører alle former arbejde med data og kommunikations- og teleanlæg. Vi kan stå for hele opsætningen og efterfølgende service. Dette gælder både kabelføring, montage af stik samt installation. En stabil og hurtig internetforbindelse har stor betydning for både private og erhverv, og derfor skal hele systemet opsættes og installeres korrekt. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at rådgive dig om de optimale løsninger til dine behov. Vi kan sørge for, at der i dit hus, sommerhus eller kontor, kan være en stabil og hurtigt forbindelse, så alle dine enheder kan være på nettet. I takt med at flere og flere enheder i bliver tilknyttet nettet, stilles der større og større krav til dit netværk. Det er ikke kun din computer der i dag er på nettet, det kan være lige fra køleskabet, dit TV, tablet og mange andre elektroniske ting. Alt dette kræver de rigtige overvejelser for, at der er en stabil forbindelse i hele dit hus, sommerhus eller kontor. Lige fra hvor routeren skal placeres, så det trådløse signal dækker bedst muligt, til hvor de optimale steder for placering af stik kan være, kræver de rigtige overvejelser. Alt dette kan sikre dig et stabilt trådløst og kabelført internet, der passer til dine behov og din arbejdsgang. Vi kan hjælpe med installation af internet der sikrer høj hastighed og god trådløs forbindelse på din smartphone, tablet, computer og lign. Vi udfører alle former for arbejde med data, kommunikations og teleanlæg.

Undgå at miste forbindelsen

Sikr alle dine enheder en god og stabil forbindelse, så du ikke oplever udfald når du streamer, arbejder eller bare surfer på nettet.

Netværksinstallationer

Opsætning af netværk 

  • Vi kan hjælpe med alle typer af netværksopgaver - lige fra mindre netværk i huse til store kontorinstallationer.
  • Installation af netværk.
  • Etablering og tilslutning af trådløst netværk.
  • Opkobling og konfiguration af alt netværksudstyr og tilslutning af IT-udstyr og enheder.

Rådgivning og fejlfinding 

  • Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlertidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.
  • Rådgive i projekter om valg af netværks- og datainstallation.
  • Teste alle gængse standarder på netværksløsninger - fejlfinding.

Vi står for en stabil forbindelse og høj hastighed

Vi tilbyder installation af tv-signal i hele boligen fra enten parabol, antenne, fiber eller kabel. Hos Danneris El-teknik leverer og installerer vi både parabol og modtagerudstyr. Så kan du ved hjælp af parabol tv modtage både TV og radio kanaler via satellit og se dine favoritkanaler og tvprogrammer. Vi sikrer, at du kan få stabilt TV-signal rundt i hele huset eller sommerhuset. Det er utrolig irriterende, at filmen eller dit favoritprogram bliver afbrudt eller signalet bliver forstyrret. Derfor gør vi brug af den nyeste teknologi der kan frasortere de mange signaler der er i luften, så du kun får de signaler ind du har brug for og dermed få et bedre og mere stabilt signal uden forstyrrelser. Du skal ikke selv gøre noget, vores installatører klarer hele installation og opsætningen. Vi trækker alle antennekabler, ændrer dine nuværende TV-installationer og tester, at det hele virker som det skal.