Danneris El-teknik

Bliv klimavenlig med energioptimering

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet

Bliv sikret med klimavenlige løsninger og få en lavere elregning

Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed. Du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr. Du kan også opnå store besparelser ved at tænke i energivenlige løsninger som for eksempel solceller, luft til luft eller luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Ofte er investeringen i disse løsninger tjent ind i løbet af nogle få år. Disse løsninger ikke alene til glæde for din pengepung men også for klimaet.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Vi hjælper gerne med energioptimering

Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser. Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning med henblik på energioptimering. Ved at udskifte dit ældre energi-slugende udstyr med nyere energibesparende løsninger kan du spare penge på længere sigt og samtidig hjælpe miljøet ved at reducere dit CO2-udslip.

Find energiløsninger

En energiløsning er en beskrivelse af, hvordan du kan forbedre din bolig med fokus på både energiforbrug og byggeteknisk korrekte løsninger. Du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr. Find energiløsninger

Sparenergi.dk

Gør dit hjem intelligent

Lysstyring af udendørsbelysning giver dig en lavere elregning og kan mindske risikoen for indbrud og hærværk. Kombiner lysstyring som f.eks. bevægelsessensorer og skumringsrelæ med energieffektive pærer. Læs mere om de store besparelser

Sparenergi.dk

Få grønnere og billigere strøm

Ved klimavenlige løsninger som f.eks solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag

Det kan lyde stort at snakke om energioptimeringer. Men det behøver det ikke at være. Nogle gange er det ikke så meget, der skal til for at opnå store energibesparelser. At investere i energioptimering er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.