Danneris El-teknik

Din partner i elinstallation

Danneris El-Teknik løser opgaver indenfor private hjem, små og mellemstore virksomheder, boligforeninger, sommerhuse.

Vi klarer alt i dine elektriske installationer

Vi kan hjælpe med alt lige fra projektering og rådgivning til montage og vedligeholdelse. Har du brug for vores hjælp tager vi gerne ud til dig og giver vores vurdering. Vi kører ud i det meste af Nordjylland og specielt omkring Jammerbugten, Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring. Har du brug for hjælp til el-installation, reparation eller service på el-drevne anlæg, så er hjælpen her. Vi tilbyder også professionel rådgivning om eksempelvis valg af varmepumpe, løsninger til energioptimering og renoveringsprojekter. Vi er et elektrikerfirma der vil sikre, at alle detaljer er på plads inden dit projekt påbegyndes, så du sikres bedst muligt. Derfor lægger vi meget energi og tid i at rådgive dig før vi går i gang - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Din elektriker og el-installatør til alle former for opgaver

Danneris El-teknik er din lokale elektriker i Nordjylland, der kan klare alle opgaver indenfor elinstallation. Vi kører gerne til bl.a. Aabybro, Hjørring, Rødhus, Hjallerup og alle sommerhusområder. Vi har en stor kundekreds af både private, erhvervs- og landbrugskunder, og vi udfører løbende opgaver for flere offentlige organisationer og boligforeninger i Nordjylland. Vores erfaring gør, at vi kan hjælpe med alle opgaver – reparation, fejlfinding, ny installation og service. Vi garanterer fair priser, professionel kundeservice og autoriseret installation og rådgivning.

Elinstallation

Almindelig el-installation Danneris El teknik kan hjælpe indenfor en lang række af arbejdsområder. Vi tager imod opgaver af alle størrelser og er altid klar til at hjælpe. Elinstallation, Belysning, ​Hårde hvidevarer, Stikkontakter, Alarm og overvågning, service af elinstallationer, Intelligente installationer, Tavle- og HPFI-udskiftning, Tele- og Data-installationer, Elvarme, Installation af varmepumper

Nybyggeri og renovering Elinstallationen følger sædvanligvis husets levetid. Det kan nemlig være en bekostelig affære at ændre den. Derfor er det vigtigt at få taget den rigtige beslutning omkring elinstallationen, når huset opføres. Du skal bl.a. overveje forhold som design, funktion og sikkerhed. Når du står for at skulle bygge et helt nyt hus eller vælge en ny elinstallation, er alle muligheder åbne. Men det er afgørende at få truffet de rigtige valg. Nogle valg kan forholdsvis enkelt gøres om igen, mens bordet fanger ved andre. Det gælder f.eks. de tekniske installationer, som du sandsynligvis skal leve med de næste 30-50 år.

Få et energitjek

Danneris El-Teknik tilbyder også energitjek og energibesparende løsninger. Spar pengeVi gennemgår dine el installationer for at finde strømslugere og kommer med forslag til besparelser. Ved at få et energitjek kan du både forbedre sikkerheden i dit hus og samtidig få klarlagt hvor du med fordel kan få installeret nye el installationer. Øg sikkerhedenVi tjekker det hele, så du kan formindske risikoen for, at nogle af dine el installationer kan være brandfarlige. Har du et gammelt sommerhus eller hus, som du gerne vil have tjekket igennem, så kan vi hurtigt tage ud og kigge på det. Vi udarbejder en samlet plan over hvilke ting du med fordel kan få udskiftet.

Døgnbemandetvagttelefon

Vi rykker ud så hurtigt som muligt

Skulle der ske en ulykke, en alvorlig fejl i dit el-net eller lignende, uden for normal åbningstid, kan du ringe på vores døgnbemandede vagttelefon. Vi rykker hurtigst muligt ud for både at begrænse og udbedre skaden. Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlerdtidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.