Danneris El-teknik

Installation af hvidevarer, samt service og reparation

Danneris El-Teknik kan tilbyde god og professionel rådgivning når du skal have hårde hvidevarer.

Hvidevareservice for erhverv og private

Hos Danneris El-teknik tilbyder vi både levering og installation af hårde-hvidevarer. Vi kan bl.a. være behjælpelig med installation af ny vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, komfur, emhætte, ovn og tørretumbler. Vores installationer kan både foregå i private hjem eller hos virksomheder. Vi sikrer, at alle krav og regler bliver overholdt, når vi installerer hårde hvidevarer. Uanset om du skal have udskiftet din induktionskogeplade, indbygningsovn, eller have monteret en ny opvaskemaskine, så kan du trygt vælge os. Vi kombinerer kvalitetsarbejde med god service, til konkurrencedygtige og fornuftige priser.

Montering af hvidevarer

Du kan trygt vælge Danneris El-teknik uanset om du skal have udskiftet din induktionskogeplade, indbygningsovn, eller have monteret en ny opvaskemaskine.

Hvidevarer

Montering og reparation af hvidevarer Vi har erfaring med montage og installation af hvidevarer i køkkener – eksempelvis:

  • Opvaskemaskine (også integreret opvaskemaskine)
  • Ovn (også integreret/indbygget ovn)
  • Komfur
  • Køleskab / Kølefryseskab
  • Emhætte
  • Induktionskogeplader
  • Kogesektion/Kogeø (glaskeramisk mv.)

NB: Selvom du ikke har købt dine hvidevarer hos os, så står vi gerne for montage eller reparation.

Bortskaffelse af gamle hvidevarer Hvis vi på forhånd aftaler, at vi fjerner dine gamle hvidevarer efter ny installation, så er det intet problem, og så slipper du for besværet. Så kan du få fuld fokus at blive bekendt med din nye hvidevare.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Installation af hårde hvidevarer

Når vi installerer hårde hvidevarer, har vi brug for en lovlig jordforbindelse eller et HFI-relæ, så vi sikrer at dine hårde hvidevarer ikke går i stykker, hvis der fx kommer overgang i strømmen. Derudover sikrer vi også, at strømmen slår fra, så du ikke får stød, hvis der sker en fejl i elnettet på de tilkoblede hårde hvidevarer. Vi foretrækker altid, at der er god plads til at transportere dine nye hårde- hvidevarer ind i dit hjem. Giv os endelig besked om, at du bor i et hus med trapper eller andre forhindringer, som vi skal tage højde for, når vi skal udføre montering af hårde hvidevarer for dig.

Få styr på dine hvidevarer

Danneris El-Teknik kan tilbyde god og professionel rådgivning. Hvidevareservice for erhverv og privateVi står for installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer – vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, komfur mv. Hos El-Dam hjælper vores el-installatører med montage eller reparation af alle typer og modeller af hvidevarer, og det er uanset, hvor de er købt. Følger altid nyeste lovgivningHos Danneris El-teknik får du en professionel og autoriseret elinstallatør, som kan hjælpe dig med installation og service på alle typer hårde hvidevarer. Ved at gøre brug af os er du altid sikker på, at installationerne bliver udført korrekt og efter gældende regler.

Døgnbemandetvagttelefon

Vi rykker ud så hurtigt som muligt

Skulle der ske en ulykke, en alvorlig fejl i dit el-net eller lignende, uden for normal åbningstid, kan du ringe på vores døgnbemandede vagttelefon. Vi rykker hurtigst muligt ud for både at begrænse og udbedre skaden. Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlerdtidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.

Lad en autoriseret elinstallatør montere dine nye hårde hvidevarer

Hvis du vil sikre dig, at dine nye hårde- hvidevarer bliver installeret korrekt, så anbefaler vi, at du benytter en autoriseret elinstallatør. Det kan koste dig dyrt, hvis du selv begynder at installeret dine hårde hvidevarer og får en fejlmontering. Det kan både skade boligen men også mennesker og dyr. Fejlmonteringer kan have konsekvenser som spændinger på metalliske dele, brandfare og løse forbindelser. Du kan tilmed også risikere, at forsikringen ikke dækker, hvis du selv foretager elinstallationer af hårde hvidevarer.

God og kompetent rådgivning Med sikkerheden i højsædet Skræddersyede løsninger

Hos Danneris El-teknik lever vi op til de beskrevne krav og udfører autoriseret elinstallationer, så du undgår dyre fejlmontager. Vi giver gerne et samlet tilbud på, hvad det samlet koster at købe hvidevarer samt levering og montering. Med os som din professionelle el-installatør får du personlig og professionel rådgivning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi oplyser derfor altid om en reparation eller udskiftning af enkeltdele kan betale sig, før vi påbegynder arbejdet.​​ Du kan derfor regne med at få den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris.​