Danneris El-teknik

Alarmudstyr, sikring og overvågning

Danneris El-teknik kan rådgive og hjælpe med sikkerhedssystem og alarmudstyr til dine behov.

Autoriseret installation og montering af sikkerhedsløsninger og alarmudstyr

Vi kan hos Danneris El-teknik tilbyde vores kunder autoriseret installation og montering af sikkerhedsløsninger for både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring og løbende efteruddannelse får du et samarbejde med professionelle løsninger af høj kvalitet inden for alarmudsyr og overvågning. Det er vigtigt for os at levere et solidt stykke arbejde for vores kunder, hvor et højt serviceniveau og faglighed er omdrejningspunktet til at give de bedste resultater. Derfor holder vi os løbende opdateret inden for vores fag ved at gennemgå diverse kurser og uddannelser blandt andet inden for alarm- og indbrudssystemer. På den måde sikrer vi, at vi følger med den teknologiske udvikling, og dermed kan give vores kunder de bedste og mest nutidige løsninger inden for alarmudstyr og overvågning.

Få styr på boligens sikkerhed

Gør din virk­som­hed eller pri­va­te bolig sik­ker for ind­brud eller hær­værk ved at få instal­le­ret en trå­d­løs alarm samt over­våg­ning.

Sikring

Videoovervågning privat Videoovervågning har en stor præventiv virkning. Ikke mindst ved boliger, der ligger tilbagetrukket og skjult for naboer og almindelig færdsel. Også til sikring af udhuse, værksteder og garager er videoovervågning en effektiv sikring mod indbrud og tyveri. Videoovervågning foregår digitalt og både lyd og billeder kan lagres på en harddisk, så du efter et indbrud kan finde frem til de afslørende billeder. Signalerne kan også sendes direkte, enten trådløst eller via kabel, til en central overvågning.  Og hvad skal man så vælge af funktioner? Det er selvfølgelig individuelt, men du kan evt. overveje følgende:

  • Skal optagelserne være indendørs eller ude?
  • Vil du følge med via en app på mobiltelefonen (eller din PC)
  • Skal overvågningskameraet kunne filme med infrarød, så du kan se hvad der foregår i mørke?
  • Hvor stort et areal skal kameraet dække? Skal det være mere end 1 kamera (eller dome)?

Brandsikring privat Brandsikring privat er en tryg og god investering. Et automatisk brandalarmanlæg advarer dig og familien i tide, hvis der opstår brand. Det er også din bedste sikring af bygninger og inventar, da en hurtig og effektiv alarmering giver rednings- og slukningsfolkene de bedste muligheder for at begrænse skaderne. Sammen kan vi se på, hvordan dit hjem brandsikres bedst muligt og bagefter finder vi det anlæg og den løsning, der passer bedst til dig og din familie.

Transientbeskyttelse privat Lyn og torden kan forårsage store spændings stigninger (transienter), som kan påvirke og ødelægge det elektroniske udstyr i hjemmet, herunder tv og computer. Skaderne kan komme nu og her eller først vise sig på længere sigt. Det kan hurtigt være en værdifuld investering at få opsat udstyr, som fjerner de fleste af transienterne, før de gør skade på hjemmets elektronik.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Rådgivning om alarm og sikring ved lokal elektriker

Vi arbejder ud fra værdierne om at levere gode og holdbare resultater og løsninger for vores kunder med et højt serviceniveau. Det er afgørende for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og vi har derfor fokus på kundeservice og åben kommunikation i ethvert samarbejde vi indgår i. At investere i alarmudstyr og overvågning til dit hjem eller din virksomhed har en præventiv effekt på uvelkomne gæster. Ved at højne sikkerheden ved installering af alarm eller overvågning opnås en tryghed omkring dit hjem eller din virksomhed. Har du behov for at optimere din sikkerhed, men er i tvivl om, hvad din situation kræver af systemer, kan vi hos Danneris El-teknik hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og vejledning inden for montering af sikkerhedssystemer, der er tilpasset dine behov. Ved at gennemgå, hvilke risici din bolig eller virksomhed står overfor kan vi give vores kunder et skræddersyet tilbud.

God og kompetent rådgivning Med sikkerheden i højsædet Skræddersyede løsninger

Hvilken alarmtype er bedst?

Det er selvfølgelig forskelligt fra hus til hus og familie til familie, hvad der er behov for, når det gælder alarmtyper og alarmudstyr. Mange vælger i dag en tyverialarm, som kan betjenes via en app på mobiltelefonen. Andre har ikke behov for at vide andet, end at alarmen fungerer korrekt, når man ikke er hjemme. Uanset hvad du ønsker, og hvad dine sikkerhedsbehov er, så kan vores erfarne og veluddannede installatører rådgive dig, så vi finder en optimal løsning.