Danneris El-teknik

LED belysning til boligen

Vi er et elektrikerfirma i Nordjylland der servicerer både private, samt små og mellemstore virksomheder.

Erfaren og autoriseret El-installatør

Ofte er belysning en overset del af indretningen og noget der bliver gemt til sidst, når alt andet er på plads. Det bliver reduceret til et spørgsmål om, hvilket design lampen skal have, i stedet for at se på, hvilket behov der er for lyskilder. Vi kan derfor give god og professionel rådgivning omkring LED belysning til boligen. Lyset er med til at skabe rummet. Det er afgørende for, om et rum virker trygt og rart at opholde sig i, og om det fungerer efter hensigten. Derfor bør valget af lyskilder tænkes med fra starten, når indretningen planlægges. Ved at sætte fokus på lyset, på intelligente installationer og på udnyttelsen af moderne teknologi, har man de bedste muligheder for at skabe det optimale lys til både arbejde og afslapning.

Alle former for belysning

Indendørs belysning Det kan være en svær opgave at gennemskue, hvor et rum skal lyses op. Det gælder både i privaten og på arbejdspladsen, idet vi ønsker belysning, der både er funktionel og æstetisk på samme tid. Opsætning af lampe er altså ikke nødvendigvis let som en leg, for valg og montering af lampe kan bringe mange overvejelser med sig. Derfor kan det være en fordel for dig som husejer at søge rådgivning omkring indendørs belysning hos eksperter på området. Vi står altid klar med kompetent rådgivning omkring indendørs LED belysning til boligen, hvor vi imødekommer og dækker dine behov bedst muligt. Foruden rådgivning kan vi ligeledes hjælpe dig med opsætning af lampe, tilslutning af lampe samt montering af lampeudtag i loft. Det er vigtigt, at dine indendørs elinstallationer er udført korrekt, så du kan bevæge dig trygt rundt i eget hjem, uden du oplever gener og bekymringer ved dårligt udført el-arbejde.

Udendørs belysning Vores trivsel i hjemmet indendørs bliver påvirket af, hvordan de pågældende rum er oplyst. Det samme gør sig gældende for, hvordan vi opfatter vores udendørs områder. Det er specielt med henblik på de mørke timer, der dominerer i vinterhalvåret. Udendørs belysning og belysning i haven kan øge din tryghed, når du bevæger dig rundt på græsset, omkring garagen eller andetsteds udendørs. Vi hjælper dig gerne med at gennemskue, hvor din udendørs belysning egner sig bedst. Dette er både på et funktionelt plan, hvor du kan bevæge dig rundt udenfor i lysende forhold. Samtidig kan vi hjælpe med at oplyse dit hus på smukkeste vis, så det æstetiske udtryk udendørs hæver sig.

Smart belysning Ønsker du, at samtlige lyskilder i huset bliver udskiftet med en smart lysstyring, kan vi ligeledes hjælpe dig med Smart Home løsninger. På den måde er hele husets belysning kun et klik væk fra din smartphone, og samtidig kan du udskifte pærerne til LED-lys. På den måde kan du effektivisere belysning i hjemmet og samtidig opnår en langt mere strømbesparende løsning. Økonomiske besparelser kan du ligeledes opnå, hvis du tager os med på råd, når du ønsker at optimere belysning i virksomheden. Vi er eksperter i, hvordan du som kunde får mest muligt for pengene. Derudover ved vi, hvor vigtig belysning er for daglig trivsel samt effektivitet på arbejdspladsen. Vi har en stor erfaring i elinstallationer til industri og virksomheder, hvorfor du med fordel kan kontakte os for rådgivning, opsætning og montering af lampe – både indendørs belysning og udendørs belysning.

Intelligent belysning

Det intelligente lys kan skabe en fornemmelse af, at nogen er hjemme. Dette kan potentielt hjælpe med til at sikre dit hus bedre mod indbrud.

Med den intelligente lysstyring kan du være sikker på, at der kun er lys tændt når det er nødvendigt og spar dermed både strøm og penge.

Få installeret lys i haven, der selv tænder når det bliver mørkt eller ved bevægelse. Så behøver du ikke tænke på noget selv, men blot nyde lyset.

Ved hjælp af den intelligente lysstyring kan du være med til at skabe de bedste lysforhold for dit hjemmekontor og dermed skabe en produktiv hverdag.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Du kan opnå en stor besparelse og bedre lysforhold

Vi går meget op i energirigtige løsninger og derfor vil vi hjælpe med at udskifte de gamle og ineffektive lyskilder med miljørigtig og energieffektiv LED belysning. Ved at få installeret nye LED lyskilder kan du eksempelvis spare op til 90% på elregningen. Derudover har LED pærer en betydelig længere levetid end normale lyspærer. Har du f. eks gamle armaturer med lysstofrør, kan du med fordel få disse udskiftet med nyere og mere energirigtige løsninger. Der er mange fordele ved at vælge LED belysning, heriblandt at man vil se et fald i både elforbrug og elregning. Dette skyldes at LED pærer er langt mere langtidsholdbare – de holder faktisk helt op til 5 gange længere end almindelige pærer. Endvidere kan du reducere elregningen med op til 80%, hvilket gør en udskiftning til LED til en rigtig god investering – ligeledes er det godt for miljøet. Derudover er god belysning i hjemmet med til at sikre et godt indeklima, samt skabe behagelige og hyggelige omgivelser i alle boligens rum. Når du vælger LED belysning til boligen, er der flere faktorer, der kræver særlig opmærksomhed. Herunder bl.a. spredningsgraden og Ra-værdien. Her besidder vi en høj faglig viden og ekspertise, der sikrer det bedste resultat for dig, hvor alle faktorer er taget med i betragtning. Det er lige meget om du har behov for hjælp til en lampe eller om du skal bruge belysning til et større projekt såsom renovering, nybyggeri eller til kontoret, så er vi klar til at hjælpe og rådgive. Du skal blot kontakte os.

LED belysning er fremtiden

Belysning med lysdioder (LED) er kommet for at blive. Derfor er en investering godt givet ud. Teknologien udvikler sig enormt hurtigt.

En god belysning skaber atmosfære og tryghed

For at vi føler os til rette i et rum, skal der være den rette belysning, og en god belysning er en forudsætning for et produktivt arbejdsliv og et behageligt hjemmeliv. Optimale elektriske installationer i eksempelvis din have eller indkørsel skaber tryghed og kan være med til at holde ubudne gæster væk, mens en strømbesparende belysning kan reducere din varmeregning. Vi hjælper mange private kunder med at opnå store besparelser på lysregningen ved at skifte de gamle strømslugende lyskilder ud med energieffektive og miljøvenlig LED belysning til boligen.

God og kompetent rådgivning Med sikkerheden i højsædet Skræddersyede løsninger

Som autoriseret el-installatør kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvor dine lyskilder skal være i din evt. nybyggede eller nyrenoverede bolig. Vi anbefaler installation af lampeudtag i alle rum, således der er mulighed for montering af en loftlampe, der kan lyse hele rummet op. I køkkener og badeværelser er det specielt populært med led spots indbygget i loftet som giver et skarpt lys til hele rummet. Spot lamperne giver bl.a. optimale arbejdsforhold, når man fx skal lave mad i sit køkken. Som privatperson er der mange ting man selv kan gøre, når det kommer til opsætning af lamper i sit hjem, men der er alligevel opgaver ved belysning, som kun en autoriseret el-installatør kan udføre. Dette kan fx være montering af lampeudtag i loft. En god huskeregel er, at man som privatperson må arbejde med alt, som er synligt og tilgængeligt – alt andet må en elektriker kun arbejde med.