Danneris El-teknik

Ombygning og nybyggeri

Uanset om i skal bygge nyt bygge om eller renovere, så er vi altid klar til at hjælpe både med et tilbud og professionel rådgivning.

Erfaren og autoriseret El-installatør

Vi har flere års erfaring med forskellige opgaver og typer af elinstallationer til ombygning og nybyggeri, hvor du er garanteret en professionel og autoriseret el-installatør, der besidder den faglige viden og erfaring, som din opgave kræver. Som el-installatør hjælper vi med alt fra de små opgaver som etablering af en ekstra stikkontakt til de helt store el-opgaver, såsom en større renovering af din nuværende elinstallation. Tag os også med som din el-installatør, hvis du er ude i nybyggeri, renovering eller tilbygning. Her yder vi gerne professionel rådgivning, så du er sikker på, at alle dine elinstallationer er tænkt ind i byggeprojektet fra start.

EL-entreprise ved nybyg

Byggestrøm er ofte nødvendigt allerede i byggeriets startfase, i form af arbejdsbelysning på pladsen og strøm til lovpligtige skurvogne. Danneris El-teknik kan varetage levering, installation og vedligehold af den samlede byggepladsinstallation. Byggestrøm tilsluttes ofte samme stikledning som senere skal forsyne det færdige byggeri.

Som bygherre kan du lade os varetage tilmelding af ny installation til forsyningsselskabet således at den nye elmåler kan installeres i byggestrømstavlen – og senere i den faste målerramme. Lad os i samarbejde med en eventuelt bygherrerådgivende part varetage dimensionering og el-tekniske krav til det nye byggeri.

Svind og tyveri fra byggepladser er et stigende problem og er skyld i direkte og indirekte omkostninger for  både entreprenører og bygherre. Danneris El-teknik kan levere simpelt byggepladsovervågning med en kombinering af overvågningskameraer samt sensorer på byggepladsbelysning og projektører.

Inden byggeriet går i gang udarbejder vi i samarbejde med bygherre el-tegninger og får inkluderet ønsker og krav til den færdige installation. Dette omfatter alt fra placering af TV med de ønskede disponible stik (HDMI, antenne og netværk) til placering af display fra f.eks genvindingsanlæg. Med vores erfaring i rygsækken stiller vi de relevante spørgsmål til bygherre således alle aspekter i et moderne elinstallation bliver gennemarbejdet.

Med Danneris El-teknik som samarbejdspartner får du en fast pris på den samlede el-entreprise og dermed ingen skjulte omkostninger eller ubehagelige ekstraregninger.

Både til private og erhverv

Nybyg til erhverv Udvidelse eller renovering af virksomheden? Få hjælp og rådgivning til el-arbejdet. Skal I bygge nyt eller renovere, er vi klar til at tage et planlægningsmøde, før vi går i gang.Vi lytter til det, der er vigtigt for jer. Vi taler kapacitet og økonomi. Miljø og energibesparelser. Det, der vigtigt for jer og driften af virksomheden.  Når du renoverer eller bygger nyt, hjælper vi med:

 • Gennemgang af projektet med bygherren eller rådgiveren
 • Gennemgang af udleveret projektering/dokumentation (fra rådgiver)
 • Projektering/dimensionering - oprettelse af tegninger og teknisk dokumentation
 • Kontakt med elforsyningsselskaber til færdigmelding af installationer
 • Kontakt med leverandører og underentreprenører
 • Udførelse af el-arbejder
 • Kvalitetssikring - oprettelse af dokumentation til bygherren/hovedentreprenøren
 • Afslutning med kunden

Nybyg til private Nye elinstallationer, når du bygger om. At renovere en bolig kræver typisk, at du også ændrer eller udvider de eksisterende elinstallationer. De skal matche dine ønsker og leve op til de gældende lovgivningsmæssige krav.  Vi kan hjælpe dig med flere typer af installationer:

 • Traditionelle elinstallationer - (230V-styret)
 • Trådløse løsninger
 • IBI (intelligente bygnings-installationer f.eks. Smarthouse, IHC, m.m.)
 • Belysningsanlæg ude og inde
 • Nødbelysningsanlæg
 • Porttelefonanlæg
 • Centralstøvsugeranlæg
 • Solcelleanlæg (blandt andet totalløsninger)
 • Netværksinstallationer

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Rådgivning om nybyggeri ved lokal elektriker

Uanset om I skal bygge om eller lave nyt, så er det vigtigt at indtænke elinstallationer og energibesparende tiltag allerede når plantegningerne laves. I langt de fleste nybyggerier og større renoveringsprojekter vælges intelligente systemløsninger såsom IHC-installationer. IHC er en smart løsning, hvor sikkerhed, komfort, lavt forbrug og fleksibilitet er nøgleordene. Traditionelle elinstallationer vil typisk være billigere i indkøb og montering, men fordelene ved integration af et intelligent system kan betale sig i det lange løb. Med base i Ingstrup rykker vi ud i det meste af Nordjylland.

Din rådgiver gennem hele processen

Vi kan træde tidligt ind i planlægningsfasen, så vi sammen skaber de bedste forudsætninger for en overskuelig byggeproces.

Vi hjælper med bæredygtig renovering

Vil I have realiseret drømmen om et passivhus. Eller måske en gennemgående energirenovering af hjemmet med bæredygtige og selvforsynende energikilder, så få hjælp og rådgivning fra en erfaren energispecialist. Hos autoriseret el-installatør Danneris El-teknik, har vi flere års erfaring med bæredygtig renovering og energioptimering af private hjem og virksomheder og vi har udført en masse forskelligartede opgaver i Nordjylland. Vores kompetencer indgår f.eks. i byggeprocessen som underleverandør og rådgiver for bygherre eller også varetager vi el-entreprisen på egen hånd. Lige meget hvilken rolle vi har ved ombygning og nybyggeri, så sikrer vi, at det bliver en bæredygtig og fremtidssikret investering.

God og kompetent rådgivning Med sikkerheden i højsædet Skræddersyede løsninger

Professionel rådgivning og skræddersyede løsninger

Når vi tilgår et nyt samarbejde omkring ombygning og nybyggeri, tager vi naturligvis udgangspunkt i de muligheder, der forefindes i enten den eksisterende bygning eller ud fra byggeplaner. Derudover vil vi sammen med dig, gennemgå alle dine ønsker til funktioner og design, og samtidig tager vi højde for dit budget, så det hele matcher. For at få optimale resultater har, vi altid en tæt dialog med vores kunder, og vi er med fra start til slut. Inden vi sætter i gang med elinstallationerne, er det essentielt, at du har gjort dig overvejelser om, hvordan bygningen skal anvendes, når den står færdig. Vi vil gerne sikre os, at du bliver tilfreds med det færdige resultat – derfor er vores indledende dialoger om projektet essentielle. Vi deltager gerne i det indledende projekteringsarbejde, så vi har det rigtige grundlag for at give en pris og en tidsplan, der holder. Vi kan håndtere enhver elinstallation, der hører til i nutidens boligbyggeri. Vi fokuserer på et godt samarbejde fra start til slut - og vi deltager i de nødvendige, løbende møder på byggepladsen undervejs. og indleder altid dialogen med et projekteringsmøde før start, og så løbende byggemøder på bygge pladsen under vejs. Eksempelvis holder vi ofte et møde, når husets indervægge er under opførelse. Her gennemgår vi den endelige placering af stikkontakter, afbrydere, antenneudtag osv. Kontakt os og få et godt tilbud, så jeres projekt kan komme godt fra start og blive sikret en god proces og et godt endeligt resultat.