Danneris El-teknik

Opsætning af netværk

Alt er mere eller mindre forbundet til internettet i dag. Det kan være alt fra din telefon og computer til køleskabet.

Vi sikrer dig et stabilt og hurtigt netværk

Mangler du hjælp til installation, konfiguration eller opsætning af trådløst (wireless) netværk og internet, kan Danneris El-teknik hjælpe med det hele. Hos Danneris El-teknik ved vi, at det er forventet, at WiFi i hjemmet eller på kontoret, kan bære og holde til at have flere enheder kørende på samme tid. Det kan f.eks være spil på computeren, Netflix på TV’et, surfing på iPad’en, lyd- og stereosystemer og dertil også et par håndfulde mobiltelefoner samt måske Smart Home systemer. Derfor er det super vigtigt og nødvendigt at opsætningen af WiFi og netværk i hjemmet eller på kontoret er stabilt og hurtigt, så I eksempelvis ikke får afbrydelser, dårligere billedkvalitet eller ingen internet overhovedet! Det kan også være en produktionshal, hvor de forskellige stationer skal kører med automation. Hvor det er vigtigt, at de hele tiden kan være på et stabilt netværk, som sikrer at produktionen kører fejlfrit. Her er det vigtig at man samtidig sikrer sig imod strømnedbrud og transientbeskyttelse. Alt det kan vi både hjælpe med at få sat op og samtidig rådgive omkring, så du får det bedste netværk til dine behov.

Undgå udfald

Når der skal holdes møder online er det vigtigt, at der ikke opstår problemer. der må ikke opstå situationer med “frosne” billeder eller udfald på lyd på grund af en dårlig forbindelse. Vi kan hjælpe med at optimere både kontoret og hjemmekontoret, så du får et godt og stabilt netværk.

Opsætning af netværk

Vi kan hjælpe med alle typer af netværksopgaver - lige fra mindre netværk i huse til store kontor-installationer. Installation af netværk. Etablering og tilslutning af trådløst netværk. Opkobling og konfiguration af alt netværksudstyr og tilslutning af IT-udstyr og enheder.

Rådgivning og fejlfinding

Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlertidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering. Rådgiver i projekter om valg af netværks- og datainstallation. Teste alle gængse standarder på netværksløsninger - fejlfinding.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Få en stabil netværksforbindelse

Det kræver et godt og solidt netværk, at arbejdet i produktionshallen, på kontoret eller i butikken kan foregå online. Danneris El-teknik kan sikre jer en god og stabil forbindelse med et solidt netværk, så i kan arbejde online uden bekymringer om hastighed, dækning eller om der kommer pludselige udfald. Vi sikrer, at jeres netværkshastighed lever op til både virksomhedens men også kundernes krav. Vi hjælper dig med en hurtig, sikker og effektiv løsning. Det kan også være i forbindelse med et Smart Home, at dit netværk og forbindelse skal fungere optimalt. Når det hele er forbundet, så sætter det store krav til både dækning og hastighed for, at dit Smart Home kan fungere optimalt. Danneris El-teknik sætter selvfølgelig service og god og professionel rådgivning i højsædet, så du får den bedste løsning til dine behov. Netværksinstallation er ikke nemt for alle. Især opsætning af et netværk på arbejdspladsen, kan være vanskeligt. Hele virksomheden jo gerne skulle have adgang og god forbindelse. Det drejer sig selvsagt om flere computere, tablets og mobiler end i et hjem. Derfor vælger mange små og store virksomheder, at lade os stå for netværksinstallationen. På den måde er der ingen tvivl om, at det hele virker optimalt.

Døgnbemandetvagttelefon

Vi rykker ud så hurtigt som muligt

Skulle der ske en ulykke, en alvorlig fejl i dit el-net eller lignende, uden for normal åbningstid, kan du ringe på vores døgnbemandede vagttelefon. Vi rykker hurtigst muligt ud for både at begrænse og udbedre skaden. Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlerdtidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.

Få et skarpt signal

Alle er i dag, mere eller mindre, i berøring med internettet og bruger systemer i dagligdagen. Med mere hjemmearbejde og flere enheder er der derfor store krav til dit netværk. Derfor ved vi også her ved Danneris El-teknik, hvor vigtigt det er, at internettet fungerer optimalt og pålideligt, når man skal bruge det.

Vi sørger for din internetopkobling

Hos Danneris El-teknik står vi for opsætning af netværk og internetopkobling for privatkunder, samt små og mellemstore virksomheder. Hver enkelt installation foretages altid med udgangspunkt i dig og dine specifikke behov til opkoblingen, så vi kan sikre den løsning, der matcher det, du har brug for. Vi vil være din foretrukne elektriker når det kommer til opsætning af netværk. Vi arbejder grundigt og effektivt, hvad end det drejer sig om installation af netværk i forbindelse med et byggeprojekt eller opsætning af netværk i sommerhuset. Uanset opgavens omfang lægger vi vægt på at levere en installation, der både opfylder dine behov, har en lang holdbarhed og en høj fejlsikkerhed. Med os som elektriker til installation af netværk, kan du være sikker på god service og en løsning der passer dine behov.

God og kompetent rådgivning Med sikkerheden i højsædet Skræddersyede løsninger

I forbindelse med internetopkobling er de enkelte komponenter i installationen altafgørende for både hastigheden og kvaliteten af netværket. Hos Danneris El-teknik bruger vi kun de mest anerkendte produkter på markedet og de bedste mærker, så vi altid kan levere den bedst mulige løsning med en høj driftssikkerhed. Dermed undgår du udfald på dit netværk og kan være sikker på det kan håndtere alle din enheder. Vi arbejder effektivt og med øje for dine behov, og derfor står vi naturligvis også klar med kyndig vejledning og sparring om mulige løsninger.