Danneris El-teknik

Din elektrikeri Løkken

Danneris El-teknik. Din elinstallatør og elektriker i Løkken. Vi servicerer både private, samt små og mellemstore virksomheder.

Din elektriker i Løkken. El-installatør og elektrikerfirma til alle typer opgaver

Vi kan hjælpe med en bred vifte af opgaver og typer af rådgivning til både private og erhvervskunder. Uanset om du har brug for installation af lys, elinstallation i dit hjem eller virksomhed, eller hvis du har brug for en hurtig reparation, så kan vi hjælpe dig. Vi er specialister i at levere højkvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Som et lokalt elektrikerfirma i Løkken, ved vi, at det er vigtigt at få en pålidelig og hurtig service. Vi er altid klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål og give dig en hurtig og effektiv service. Vi er stolte af at have et højt niveau af kundetilfredshed, og vores mål er altid at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Døgnbemandetvagttelefon

Vi rykker ud så hurtigt som muligt

Skulle der ske en ulykke, en alvorlig fejl i dit el-net eller lignende, uden for normal åbningstid, kan du ringe på vores døgnbemandede vagttelefon. Vi rykker hurtigst muligt ud for både at begrænse og udbedre skaden. Vi tjekker om det er muligt at udbedre skaden med det samme eller om en midlerdtidig løsning er nødvendig og giver dig derefter vores vurdering.

Få en lavere elregning

Som elektriker i Løkken, kan vi hjælpe dig med at få nye og energivenlige installationer i huset, sommerhuset eller i virksomheden.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud     Kontakt

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt

Elektriker og el-installatør i Løkken til alle former for opgaver og rådgivning

Som elektriker i Løkken, så ved vi hvor meget den friske luft betyder. Derfor er vi altid klar til hjælpe med at installere og reparere varmepumper, solcelleanlæg og andre energieffektive løsninger. Hvis du ønsker at reducere din energiregning og minimere din klimapåvirkning, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Vi kan også hjælpe dig med at opgradere dine installationer og forbedre din boligs sikkerhed. Når du er kunde hos Danneris El-teknik, kan du være sikker på at få den rådgivning, der passer til dig og dine behov. Vi vil ikke anbefale dig noget, som du ikke har behov for, bare for at sælge. Som elektriker i Løkken kan vi både udføre større og mindre elinstallationer og andre former for elektrikerarbejde for både private og erhverv. Dette spænder fra enkle opgaver til større og mere krævende elinstallationer.